בחיפה התקיים ביקור של ראש הסוכנות היהודית ומפגש עם עולים חדשים
היום בחיפה התקיים ביקור של ראש הסוכנות היהודית, אלוף (מיל') דורון אלמוג, שהגיע לעיר כדי להכיר את מוכנות חיפה למצבי חירום, וכן את העבודה לקליטת ותמיכת עולים חדשים.
יחד עם ראש העיר יונה יהב וחבר מועצת העיר קיריל קארטניק, נציגי העיר הציגו כיצד חיפה ניהלה משברים בימים האחרונים והדגישו את החשיבות של המשך פיתוח העיר כמרכז קליטה לכל הצפון.
אחד הרגעים המרגשים ביותר בביקור היה מפגש באולפן "עציון" עם עולים צעירים, ששיתפו את סיפוריהם האישיים וסיפרו מדוע בחרו בישראל ובמיוחד בחיפה.
קיריל קארטניק, יו"ר הרשות לקליטת עליה בחיפה, ציין:
“עבורנו, עולים הם לא רק תושבים. הם אנשים שבחרו בישראל, בחרו בחיפה, ואנו עשינו ונמשיך לעשות הכל כדי שירגישו כאן בבית. חיפה היא עיר שמחכה, מקבלת ותומכת.”
הביקור הסתיים בנימה חיובית ואישר שחיפה נשארת בית חזק, בטוח ומסביר פנים לכל מי שבוחר לקשור את חייו עם העיר הזו.